top of page

KAUPUNKI-ILMAILUN SEMINAARI 6.6.

Milloin: Torstaina 6.6. kello 9:00-13:30

Missä: Helsingin Kaupunkiympäristötalo

Suomen toinen kaupunki-ilmailun seminaari järjestetään 6.6. klo 9 - 13.30 Helsingissä Kaupunkiympäristötalolla. 

Tämä seminaari on jatkoa viimevuoden syksyllä järjestettyyn kaupunki-ilmailun seminaariin. Tarkempi ohjelma valmistuu myöhemmin, mutta luvassa on mielenkiintoisia puhujia muun muassa Euroopan komission Liikenteen ja liikkumisen pääosastolta, Eurocontrollilta ja Traficomilta.  Seminaarin avaa toimialajohtaja Ville Lehmuskoski Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalta.  Seminaarin aikana on myös mahdollisuus tutustua Kaupungingeodeetti Tiina Talvitien johdolla Helsingin kaupungin cave-tilaan, jossa voidaan katsoa digitaalista aineistoa kolmiulotteisesti ja todentuntuisesti. Cave-tilassa vierailijat pääsevät tutustumaan Helsingin U-space digitaalisen kaksosen prototyyppiin. Lisäksi VTT esittelee käynnissä olevan, seitsemän kaupungin ja yhdeksän muun alan toimijan yhteishankkeen AIMO (Air Mobility as Operator Business) löydöksiä erityisesti kaupunki/liittotoimijoiden perspektiivistä.

Kaupunki-ilmailun seminaari järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin kanssa.

Ilmoittautuminen Forum Virium Helsingin sivuilla: https://forumvirium.fi/tapahtuma/kaupunki-ilmailun-seminaari-tulee-taas/

Kiinnostuitko?

Keskustellaan hetki, siitä se lähtee. Kuulet, millaisia mahdollisuuksia miehittämättömällä ilmailulla voi olla toiminnallesi.

bottom of page